Visjonen

Ideen bak kunstkollektivet er å gi kunstnere i utviklingsfasen et sted hvor de kan dyrke kunsten og samtidig arbeide i et miljø med andre som deler den samme lidenskapen.

Hos oss kan man kunne leie atelier til en rimelig pris. Leier man et atelier hos oss får man også muligheten til stille ut og selge kunsten i vårt felles galleri (blackbox) som vil være åpen for publikum.

Formålet med Magneten Kunstkollektiv er å skape en plattform for kunsten og de menneskene som setter pris på den. Samtidig ønsker vi å skape et yrende kunstmiljø og sette Fyllingsdalen på kunstkartet.

Våre leietakere kan arbeide i fred og ro i eget atelier eller sosialisere seg med andre som deler den samme lienskapen. I kollektive kan man også benytte seg av våre fellesområder. Her finner man toalettfasiliteter, kjøkken og møterom. Vi har også et flott utvendig atrium man kan benytte på deilige sommerdager.

Magneten Kunstkollektiv vil ved flere anledninger arrangere ulike arrangementer som er tilgjengelig for leietakere og åpent for publikum. Formålet er å skape interesse for kollektivet som sted og kunsten som her dyrkes frem.

Camilla Ertkjern Bommen

Vebjørn Fordrod Bakka

Endre teksten og bilde ved å klikke på Rediger i rammen